|
|
|
|
|
|
|
|
Lån  


 
Annonce:


Holbæk diverse
Indhold på siden:

Eva Solo Aquastar vandkande, grå.
Aquastar vandkande fra Eva Solo, designet af Claus Jensen og Henrik Holbæk, Tools Design.Vandkanden har et unikt design og er smuk at lade stå fremme i vinduskarmen. Den har et minimalistiskt dansk design og er et stilfuldt komplement til den med grønne fingre..
Kategori: Brugskunst & Boligtilbehør - Indretningsdetaljer - Øvrigt
Peter Blumensaadt Hugo Matthiessens Holbæk.
.
Kategori: Bøger & Blade - Samfund - Samfund, div.
Sneet inde.
»... den nye Follett-bog kan varmt anbefales som ferielæsning. Tag den med til Sydens sol i sommerferien - og ´sne inde´ på stranden!« skrev Holbæk Amts Venstreblad. »Follett har totalt styr på plot og personer, og Sneet inde er en rigtig pageturner af den saftige slags, hvor de nærmest urimeligt spændende.
Kategori: Bøger & Blade - Bøger, Foto, Kontor > Bøger
Søren E. Jensen Rumsas' Syge Svigemor Bog.
Cykelfascination handler efter Søren E. Jensens mening ikke om spænding, men om erindring og prognose.Begge dele blev udfoldet under Tour de France 2011, hvor Søren E. Jensen var selvudnævnt cykelkommentator for de to aviser, Holbæk Amts Venstreblad og Kalundborg Folkeblad, for løbet var nemlig så kedeligt,.
Kategori: Bøger & Blade - Sport og Fritid
Eva Solo krukke Ø 13cm, mørkgrå.
Selvvandende blomsterkrukke fra Eva Solo, designet af Claus Jensen og Henrik Holbæk.Blomsterkrukken har en nylontråd hvor vandet suges op i planten og beholder vandet i op til 7-10 dage..
Kategori: Brugskunst & Boligtilbehør - Indretningsdetaljer - Vaser & Krukker
Die Funde der älteren Bronzezeit des nordischen Kreises in Dänemark, Schleswig-Holstein und Niedersachsen Holbæk, Sorø und Præstø Amter.
.
Kategori: Bøger & Blade - Samfund - Historie & Mytologi
Gudfar.
Som ung er Uffe passioneret biker, men da hans far dør, opsøger han sin mor, der forlod familien, mens han var lille. Hun bor ved Holbæk. Uffe flytter ind i hendes gæsteværelse og bor der endnu 30 år senere, den da de rydder Ungdomshuset, hvor hans elskede guddatter Petring hænger ud. Roman i tre tidsbilleder.
Kategori: Bøger & Blade - Bøger, Foto, Kontor > Bøger
Kun ét liv.
En tidlig morgen i september får en lystfisker øje på et kvindelig i vandet ved Tuse Næs i Holbæk Fjord. Da det lokale politi kommer til stedet, og liget er bjerget, bliver man enige om at tilkalde Rejseholdet. For ikke bare har kvinden en stor flise bundet om livet, så der med sikkerhed er tale om et drab,.
Kategori: Bøger & Blade - Bøger, Foto, Kontor > Bøger
Maggie O'farrell Afstanden Imellem Os Bog.
Maggie O´Farrel har indtil nu skrevet tre romaner og er en af Englands lovende forfattere, hvilket er forståeligt, da den sidste, som her er omtalt, fængsler læseren, så det er svært at slippe den.- Holbæk Amts VenstrebladEn kold februardag ser Stella en mand komme gående imod sig på fortovet et sted i.
Kategori: Bøger & Blade - Skønlitteratur
Dy Plambeck Gudfar Bog.
Som ung er Uffe passioneret biker, men da hans far dør, opsøger han sin mor, der forlod familien, mens han var lille. Hun bor ved Holbæk. Uffe flytter ind i hendes gæsteværelse og bor der endnu 30 år senere, den da de rydder Ungdomshuset, hvor hans elskede guddatter Petring hænger ud.Roman i tre tidsbilleder,.
Kategori: Bøger & Blade - Skønlitteratur
Josef Giger-bütler De Mente De Jo Godt Bog.
»En bog som alle forældre og velmenende voksne bør læse.«- Marianne Povelsen i Holbæk Amts VenstrebladDepression kan grundlægges i barndommen i intakte familier, hvis forældrene fokuserer på noget andet end deres barn - det være sig en lidelse, et arbejde m. m. Barnet lærer at opfylde andres behov og ikke at.
Kategori: Bøger & Blade - Krop og Sind
Kristian Olsen Aaju Kakiorneqaqatigiit Bog.
Kristian Olsen aaju skriver en spændingsfyldt krimi, som foregår i Holbæk, Nuuk, Roskilde og Qaqortoq. Med focus på den psykiske oplevelse mere end på den blodige og kriminelle opridses baggrundene for et koldblodigt mord og den indflydelse dette får for bogens to hovedpersoner og de mange bipersoner, som.
Kategori: Bøger & Blade - Krimi og Spænding
V3
Kategorier på sider:

Holbæk sejllads Kort over Holbæk Holbæk diverse Andelslandsbyen Nyvang Rejser og Ferie Ladegårdsskovene Camping Hotel Holbæk Station Holbæk golf Tuse Næs Vejret i Holbæk Lammefjorden Holbæk gallerier Holbæk transport Bøger Holbæk museer Naturpark åmosen Holbæk sport Sommerhus leje Holbæk museum Haver og parker Isefjorden Holbæk museum Kampagnetilbud Holbæk naturområder Kalvemosen Holbæk Fælled Holbæk Fjord Strandparken Holbæk Holbæk teater Postnummer Holbæk
 
 
 Du er her: Holbæk - By Holbæk - - Hvad er Holbæk en et   

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.